Categorieën

Nieuw

Uit voorraad leverbaar. Pir isolatieplaat in diverse diktes, voor een optimaal rendement.

pir isolatieplaat in diverse diktes

Artikelbestand

Log in of registreer om het artikelbestand in excel te downloaden.

zak Sakrete ondersabelingsmortel

€ 18,63 Per 1 st

krimparm K60 korrel 4 mm.25 kg.

Volumekorting

Aantal Prijs Prijs Per 1 st
40 € 16,56 € 16,56
Op voorraad

Omschrijving

Sakrete Ondersabelingsmortel  is een fabrieksmatig vervaardigde droge mortel die kant-en-klaar is voor gebruik. Het wordt gebruikt voor het spelingvrij verankeren en verbinden van staal- en betonlateien, geluidsschermen, brugopleggingen, machines, kolommen en kraanbanen. Het is ook geschikt voor het dichten van voegen tussen betonelementen. 

Deze mortel heeft een sterkteklasse van K60, een laagdikte van 10-70 mm en een korreldiameter tot 4 mm. Het is geschikt voor zowel binnen als buiten, is krimparme (maximale krimp van -1,0%), heeft een hoge stabiliteit en bevat geen chloriden. Het is ook bestand tegen vorst en dooizout.

Voor het gebruik van een zak van 25 kg is ongeveer 2,9 liter schoon leidingwater nodig. Het water moet in een schone kuip worden gegoten, ongeveer 2/3 van de aangegeven waterhoeveelheid, en terwijl er continu geroerd wordt met een geschikte menger, moet de mortel worden toegevoegd totdat er een klontvrij homogeen mengsel ontstaat. Door het zwelgedrag van de mortel tijdens het uitharden zullen de ruimten ook tijdens en na het uitharden volledig gevuld blijven.

Productdetails

Referentie 3803000010
Specifieke referenties
ean13
8716105100157