Categorieën

Nieuw

Uit voorraad leverbaar. Pir isolatieplaat in diverse diktes, voor een optimaal rendement.

pir isolatieplaat in diverse diktes

Artikelbestand

Log in of registreer om het artikelbestand in excel te downloaden.

zak Mapei Planitop RR R2 25 kg

€ 30,20 Per 1 st

betonreparatiemortel grijs

Op voorraad

Omschrijving

Mapei Planitop Rasa & Ripara is een snelbindende, krimpgecompenseerde cementmortel met vezelversterking. Het heeft een R2-classificatie en kan worden aangebracht in een enkele laag van 3 tot 40 mm dikte. Dit product is bedoeld voor het repareren en egaliseren van betonnen oppervlakken, zowel binnen als buiten. 

Het is geschikt voor constructies die blootgesteld zijn aan lucht en permanent in contact staan met water en het heeft uitstekende hechting op oud beton en wapeningsijzer. Voorbeelden van toepassingen zijn het repareren van aangetaste delen in beton, randen van balken, pijlers, buffermuren, daklijsten en balkonvoorzijdes, evenals het egaliseren van oppervlakteoneffenheden in gestort beton voordat het oppervlak wordt geschilderd. Het kan ook worden gebruikt voor het repareren van betonnen sierlijsten op civiele gebouwen en prefab betonconstructies.

Voor het gebruik van een zak van 25 kg is ongeveer 4,2 liter schoon leidingwater nodig. Het mengsel moet goed worden gemengd tot een klontvrij mengsel met een plastische consistentie.

Productdetails

Referentie 3805000010
Specifieke referenties
ean13
8022452147845